MČR a PČR v Enduru Kopidlo 21.-22.8.2010 (foto i video)

V Kopidle se jel další dvoudenní závod MČR a PČR v enduru. Počasí bylo ukázkové a tak se všichni kdo přijeli měli na co těšit. 2. Mšeno se rozhodně nekonalo tak si všichni oddechli.

Místní enduroteam Luky připravili zkoušky naprosto fenomenálně. Cca 3,5 minutový cross test na pěkně členité louce s několika krátkými výjezdy a hlavně cca  6ti minutový endurotest v roklince byly úžasné. Bohužel časovky byly jen z-nouze-ctnost ale zaplaťpánbůh za ně. Myslím, že všichni jednoduchost přejezdů po nepodařeném Mšeně spíše ocenili než kritizovali.

Za VERVU nastopili téměř všichni: Mára, Mářa a Miki. Všichi si velice dobře vedou v celkovém hodnocení a po Kopidle je Miki stále na 1. místě, za ním těsně Mára na 2. a Mářa na 4. Všem se podařilo dobře zajet oba dva dny a tak Mára i Mářa byli po oba dva dny na stupních vítězů zatím co Miki si odvezl jen nedělní pohár.

Za zmínku stojí snad jen to, že Miki si nešťastným pádem už v prvním! sobotním kole narazil žebra a celý závod musel dojet pod brufénem a se zkřiveným ksichtem od bolesti. Popral se s tím velice dobře a svoji pozici si obhájil. Mára jel standardně dýku bez chyb a Mářa taktéž.

Všichni se již těšíme a jsme plni očekávání jak dopadnou letošní Uhlířky. Doufejme, že J. Pošíkovi se konečně ekologičtí teroristé nenabourají do soutěže a my všichni si dobře zazávodíme.

Miki

Super video od Páji zde:

…foto zde:

Napsat komentář