KTM FESTIVAL 2010 – Bělá pod Bezdězem 24.-25.4.

Vážení zákazníci a příznivci značky KTM,
máte-li zájem vyzkoušet jízdní vlastnosti cestovních i teréních motocyklů modelů 2010,
pak využijte nabídky KTM Central East Europe s.r.o. Bratislava, která pro Vás připravila testovací dny KTM.

K testovacím jízdám bude připraven silniční přírodní okruh, supermoto trať, enduro okruh a motokrosová trať.

KDY: 24. až 25. 4. 2010, 10,00 – 16,00 hod.
KDE: Bělá pod Bezdězem (uzavřený areál)

Na této akci budou moci zákazníci testovat jak předváděcí motocykly KTM, tak i nově na připravených tratích mohou jezdit se svými motocykly. Pro všechny návštěvníky je připraven doprovodný program. Vzhledem k tomu, že se jedná o výjimečnou a nákladnou akci, bude účast na této akci zpoplatněna.

100,-Kč – zaplatí zájemci, kteří chtějí bez vlastního motocyklu vstoupit do areálu a chtějí sledovat jako diváci program KTM Festivalu.

100,-Kč – zaplatí jezdec, který se předem zaregistruje a který chce otestovat cestovní motocykly KTM. Za tento poplatek však jezdci nemají možnost vstupu do areálu na vlastním motocyklu a nemají možnost využívat se svým motocyklem připravené tratě.

200,-Kč/ 1 den – nebo 300,-Kč/ 2 dny – zaplatí jezdec, který chce naplno využívat možnosti testovacích okruhů v Bělé pod Bezdězem. Mohou tedy na připravených tratích jezdit na svých motocyklech a pokud se předem zaregistrují, mohou testovat cestovní motocykly KTM.

Testovací jízdy cestovních motocyklů KTM :

KTM zde představí novou modelovou řadu cestovních motocyklů 2010, které si budete moci vyzkoušet na uzavřených tratích a vybrané modely si budete moci vyzkoušet i na veřejných cestách v okolí. Tak jako v loňském roce jízdy budou organizované po skupinách cca v 15-ti minutových intervalech.

Testovací jízdy cestovních motocyklů budou v průběhu KTM Festivalu probíhat v sobotu i v neděli v době od 10.00 hodin do 16.00 hodin. Tyto jízdy budou pouze pro předem registrované zákazníky a registrace na místě bude možná pouze ve výjimečném případě.

UKONČENÍ REGISTRACE PRO CESTOVNÍ MOTOCYKLY – 15. duben 2010
K dispozici budou následující motocykly KTM:

690 Enduro, 690 SMC, 690 Duke R, 990 SMT, 990 Adventure, 990 Adventure R, 990 SMR, 990 SuperDuke, 990 SuperDuke R a pro některé zájemce i RC8 R.

Testovací jízdy terénních motocyklů :

Na KTM Festivalu budou moci návštěvníci využít možnosti testovat i terénní motocykly KTM. Na rozdíl od cestovních motocyklů však testování terénních motocyklů bude možné bez předcházející registrace. Na jednotlivé jízdy se zákazníci budou hlásit až přímo na akci, po zaplacení shora uvedených poplatků.

REGISTRACE NUTNÁ do 15.4. 2010, pouze pro STREET modely. Registrujte se na martin.trojan@privesy.cz, nebo na tel.: 605 250 035

Pro registraci nutno uvádět:
– jméno a příjmení
– adresa
– telefonní číslo
– e-mail
– číslo občanského průkazu
– číslo řidičského průkazu

K testovacím jízdám je povinností jezdce si přinést vlastní přilbu, ochranné oblečení, obuv, rukavice a řidičský průkaz dané kategorie.

S pozdravem
Martin Trojan KTM Hradec Králové

Napsat komentář